Magma Geopark inviterer deg og din gruppe til en smaksopplevelse av Sør-Norge. Vår GEOfood helg-pakke er spesielt egnet for bedrifter eller utdanningsinstitusjoner. Følgende er et eksempel på hvordan opplegget kan være:

Fredag: Gruppa får en innføring i historien til regionen og Magma Geopark på Jærmuseet før man kjører videre til historiske Li Gård hvor gruppa overnatter. En lokal kokk vil tilberede et måltid for gruppa, og vil samtidig fortelle om lokale mattradisjoner.

Lørdag: I dag vil gruppa utforske øya Hidra som er den største øya i Magma Geopark. Vi besøker de to tettstedene Rasvåg og Kirkehamn, og tar turen til Hågåsen hvor vi lærer mer om den spennende krigshistorien her. Gruppa spiser GEOfood lunsj på toppen mens de nyter en fantastisk utsikt utover havet og Kirkehamn. Vi besøker så firmaet Hitterø som driver med villsau før turen går videre til Kongshamn Bryggerestaurant. Sammen med våre lokale GEOfood-kokker, Hege Helen Hansen og Bernt Sætre, lager gruppa en GEOfood middag med lokale ingredienser som nytes senere på kvelden i restauranten.

Søndag: Siste dag får gruppa prøve seg i Via Ferrata Migaren-klatreløypa i Jøssingfjord. Klatreløypa har wire og man må bruke godkjent klatreutstyr for å klatre her. Egen guide følger med. Det er ingen krevende løype og turen passer for alle. Etter klatreturen kan gruppa nyte en god GEOfood lunsj før turen går videre over Hellersheia. Her kan dere oppleve en fantastisk utsikt samtidig som man får innføring i den spesielle geologien i området.

Pakken inkluderer transport, men kan også bestilles uten. Vi tilrettelegger alle turene våre etter gruppas behov. Ta kontakt for mer informasjon.