Om våre prosjekter

Magma Geopark er inne i en periode med flere prosjekter og prosjektsøknader. De fleste prosjektene er internasjonale, hvor man utvikler noe lokalt, og deler dette med partnere i andre land som også utvikler noe lokalt, som de igjen deler med oss. Ideen er at vi i all hodvedsak arbeider med prosjekter i en periode, som skal gi Magma Geopark noen komersielle produkter og fordeler i framtiden. Daglig leder i Magma Geopark, Pål Thjømøe, er kontaktperson for de fleste av prosjektene.

Magma UNESCO Globale Geopark er stolt av å meddelere at det neste møtet i EU-prosjektet ESTEM

september 6th, 2017|Kommentarer er skrudd av for Magma UNESCO Globale Geopark er stolt av å meddelere at det neste møtet i EU-prosjektet ESTEM

Magma UNESCO Globale Geopark er stolt av å meddelere at det neste møtet i EU-prosjektet ESTEM vil finnes sted i Magma Geoparks lokaler i Egersund- Oct.2-6 2017. Lederen for prosjektet er Idrija UNESCO Globale Geopark […]

Drifting apart prosjektet inviterer interesserte samarbeidspartnere til Island den 27. – 28. februar 2017 for å delta på prosjektkonferanse.

september 6th, 2017|Kommentarer er skrudd av for Drifting apart prosjektet inviterer interesserte samarbeidspartnere til Island den 27. – 28. februar 2017 for å delta på prosjektkonferanse.

Drifting apart prosjektet inviterer interesserte samarbeidspartnere til Island den 27. – 28. februar 2017 for å delta på prosjektkonferanse.

Målet for konferansen er å støtte eksisterende og kommende UNESCO Globale Geoparker i den nordiske periferien og […]

GEOMUSEUM og geoVR

august 22nd, 2017|Kommentarer er skrudd av for GEOMUSEUM og geoVR

Det forrige møtet møtet for prosjektene GEOmuseum og GEOvisual ble holdt på Færøyene. Prosjektene er sponset av NORA Nordiska kulturfonden – Nordisk Kulturfond.

Vi fikk besøke nasjonalmuseet på Færøyene hvor resultatet av prosjekte vil bli utstilt. Vi […]

Prosjektet Drifting Apart- European Fund Interreg Northern Periphery Programme.

desember 1st, 2016|Kommentarer er skrudd av for Prosjektet Drifting Apart- European Fund Interreg Northern Periphery Programme.

Det fjerde styringsgruppemøte i prosjektet Drifting Apart fant sted 21-22 November i Fort William i Skottland, prosjektet er finansiert av European Fund Interreg Northern Periphery Programme. Leveranser i prosjektet er bl.a. en virtuelle utstilling og […]

Alle tidligere prosjekter av Magma Geopark