Om våre prosjekter

Magma Geopark er inne i en periode med flere prosjekter og prosjektsøknader. De fleste prosjektene er internasjonale, hvor man utvikler noe lokalt, og deler dette med partnere i andre land som også utvikler noe lokalt, som de igjen deler med oss. Ideen er at vi i all hodvedsak arbeider med prosjekter i en periode, som skal gi Magma Geopark noen komersielle produkter og fordeler i framtiden. Daglig leder i Magma Geopark, Pål Thjømøe, er kontaktperson for de fleste av prosjektene.

geoVR Magma Geopark virtuell utstilling

november 16th, 2017|Kommentarer er skrudd av for geoVR Magma Geopark virtuell utstilling

Fra 11. til 14. november var våre partnere fra Causeway Coast and Glens Heritage Trust (Nord-Irland), Shetland Geopark (Scottland), Reykjanes Geopark (Island), Stonehammer Geopark (Canada), Marble Arch Cave Geopark (Storbritannia og Irland), Kenozero Naturpark (Russland), […]

Drifting Apart prosjektmøtet 13-14 November

november 6th, 2017|Kommentarer er skrudd av for Drifting Apart prosjektmøtet 13-14 November

Magma Geopark vil være vert for the sjette prosjektmøtet i Drifting Apart. Prosjektet Drifting Apart er finansiert av Europakommisjonens Interreg North Periphery Program.
Partnere fra Norge, Island, Canada, Russland, Skottland, Irland og Nord-Irland vil være tilstede […]

Magma UNESCO Globale Geopark er stolt av å meddelere at det neste møtet i EU-prosjektet ESTEM

oktober 2nd, 2017|Kommentarer er skrudd av for Magma UNESCO Globale Geopark er stolt av å meddelere at det neste møtet i EU-prosjektet ESTEM

Magma UNESCO Globale Geopark er stolt av å meddelere at det neste møtet i EU-prosjektet ESTEM vil finnes sted i Magma Geoparks lokaler i Egersund- Oct.2-6 2017. Lederen for prosjektet er Idrija UNESCO Globale Geopark […]

Drifting apart prosjektet inviterer interesserte samarbeidspartnere til Island den 27. – 28. februar 2017 for å delta på prosjektkonferanse.

september 6th, 2017|Kommentarer er skrudd av for Drifting apart prosjektet inviterer interesserte samarbeidspartnere til Island den 27. – 28. februar 2017 for å delta på prosjektkonferanse.

Drifting apart prosjektet inviterer interesserte samarbeidspartnere til Island den 27. – 28. februar 2017 for å delta på prosjektkonferanse.

Målet for konferansen er å støtte eksisterende og kommende UNESCO Globale Geoparker i den nordiske periferien og […]

Alle tidligere prosjekter av Magma Geopark