Magma Geopark

Active projects NO

GeoVR


GeoVR

GeoVR er utviklet med midler fra Rogaland Fylkeskommunen, Drifting Apart, NORA og Nordisk Kulturfond, og åpner verdens geologiske historie for et helt nytt publikum ved hjelp av bilder, illustrasjoner, lyder, teknologi og interaktivitet. Et innovativt Content Management-system, manualer og opplæringsprogrammer lar brukerne selv laste opp bilder og innhold i plattformen.

GeoVR er et internasjonalt konsept utviklet av Magma UNESCO Global Geopark og Doublethink, med sikte på å gjøre geologisk og kulturell arv tilgjengelig for alle. GeoVR-utstillingen er nå tilgjengelig på Magma Geopark-kontoret i Egersund, og hos alle prosjektets partnere: Færøyene, Island, Skottland, Russland og Canada. Territoriene fremmer hverandre i den virtuelle plattformen gjennom brukerens interaktive opplevelse.

Geologi er nøkkelen til å forstå hvordan vår klode har utviklet seg, og geoparker over hele verden er en uendelig kilde til kunnskap og refleksjon. Å oppleve geologi gjennom virtuell virkelighet vil gi en ny og unik dimensjon til denne utforskningen.

 

GeoVR hjemmeside Se video om GeoVR

 

Publisert

30/08/2018