Magma Geopark

Nyheter

Studietur til Irland – EU Ruritage prosjekt


Studietur til Irland – EU Ruritage prosjekt

Ansatte i Magma i lag med noen samarbeidspartnere hadde et Inspirerende besøk til the Wild Atlantic Way i Irland for å utveksle kunnskap og lære mer om god praksis i forhold til reiselivsutvikling. Flott vertskap med Eunan Cunningham fra WestBIC i spissen, og møter med unike mennesker med hjerte for lokalområdet og kulturarv har virkelig satt spor i våre hjerter.

Vi besøkte WestBIC og the Wild Atlantic Way hvor vi fikk mye god informasjon, læring og mulighet til å stille alle spørsmål direkte til kunnskapsrike mennesker fra ulike profesjoner knyttet til mat og turisme.

I løpet av denne turen hadde vi også anledning til å besøke fantastiske Cliffs of Moher i The Burren and Cliffs of Moher Unesco Global Geopark. Her møtte vi guider med et brennende hjerte for sin lille bit på jord. Videre besøkte vi Burren Smokehouse og lærte mer om Burren Food Trail. Igjen et møte med kunnskapsrike mennesker med ekte kjærlighet for det de driver med. Vi avsluttet dagen med et besøk i imponerende Ailwee Caves kalksteinhule og The Birds Of Prey. Her fikk vi oppleve ville fugler på nært hold og smake på lokale produkter. Vi er ydmyke og takknemlige for all raushet og alle gode møter vi har opplevd på denne svært lærerike turen.

Publisert

17/10/2019