Magma Geopark

Nyheter

Lakeland Finland – Bærekraftige destinasjonskongress


Lakeland Finland – Bærekraftige destinasjonskongress

18. januar presenterte Magma Geopark organisasjonen Magma Geopark AS, noen av de viktigste prosjektene vi jobber med og det internasjonale nettverket av UNESCO Globale Geoparker på «Lakeland Finland – Sustainable Destination Congress» (Bærekraftige destinasjonskongress)

Kongressen ble organisert av Lahden seutu – Lahti Region Ltd, organisasjonen som også har ansvaret for å lede geoparken.

Kongressen samlet folk fra lokalsamfunn, fagfolk inne turisme og bærekraft, og gründere for å dele sin kunnskap og øke bevisstheten vedrørende utfordringer rundt bærekraft og turisme.

Turisme er et perfekt sted å fremme bærekraftig utvikling på grunn av det spesielle forholdet turisten har med destinasjonen. Besøkende kan samhandle med verter for å øke sin egen bevisstheten mens de besøker naturområder og autentiske historiske steder, samtidig som de legger igjen penger og skaper og sikrer arbeidsplasser i lokalmiljøet. Skiftende erfaringer og nye former for sosialisering endrer turistens forventninger og atferd.

Program og detaljer her https://visitlahti.fi/en/frontpage/sdc21/
Her https://www.youtube.com/watch?v=vrLhSZyO9TQ på minutt 5:32:00 kan du få presentasjonen fra Magma Geopark.

 

Publisert

29/01/2021