Magma Geopark

Nyheter

Guidekurs på eventyrlige Sogndalstrand Kulturhotell 19.-20. mars


Guidekurs på eventyrlige Sogndalstrand Kulturhotell 19.-20. mars

Hei, som et ledd i reiselivssatsingen i Magma Geopark er den en stor glede å kunne invitere til Guidekurs på eventyrlige Sogndalstrand Kulturhotell 19.-20. mars.
Både næringsliv og kommuner jobber nå godt sammen for å utvikle området med utgangspunkt i vår verdifulle UNESCO status. UNESCO statusen handler selvsagt om geologi og landskap, men ikke minst også om kultur, tradisjoner, og historien vår. Det handler om dyre og planteliv, unike matopplevelser. Det handler om heftige naturopplevelser og rå aktiviteter.
 For å nå våre mål, er vi avhengige av entusiastiske formidlere/guider som kan bidra til å skape de unike opplevelsene og fortelle de gode historiene. Vi ønsker å etablere et nettverk av guider som skal være viktige og nødvendige brikker i reiselivssatsingen i Magma Geopark.
 Kurset passer for deg som allerede jobber med guiding og opplevelser eller som kan tenke deg å gjøre det i fremtiden. Denne invitasjonen sendes til både privatpersoner og bedrifter som vi mener kan være aktuelle.
 Vedlagt er invitasjon. Begrenset antall plasser.

Takk to RURITAGE prosjekt

Publisert

14/02/2022