om oss

Styret

Anja Hovland

Anja Hovland

Styreleder

Lærer i reiseliv og rådgiver ved Dalane Videregående Skole i Eigersund kommune, Rogaland fylke.

“Før jeg ble lærer og rådgiver jobbet jeg flere år i hotellbransjen. Jeg har brenner sterkt for lokal og regional turisme, og er spesielt opptatt av å beskytte og vise frem vår vakre natur og kulturarv.”

Bodil Heskestad

Bodil Heskestad

Styremedlem

Selvstendig næringsdrivende.

“Jeg heter Bodil Heskestad og er kommunepolitiker i Lund kommune. Jeg bor på grensen mot Egersund, – i Hellerstunet, som er en gård der vi kan ta imot gjester. Her har vi renovert bla fjøs fra 1800 tallet og låve fra 1900 tallet. Forøvrig er jeg engasjert i mye forskjellig, som bygdeutvikling og turgruppe,  i tillegg til at jeg maler bilder og arrangerer ulike arrangement. ”

Anette Larsen Bognø

Anette Larsen Bognø

Styremedlem

Director of Events i Region Stavanger, representerer Rogaland fylke. Variert erfaring og utdannelse innen turisme.

«Jeg er en lidenskapelig reisende og stolt av alt Norge har å tilby! Jeg er opptatt av å skape en bærekraftig utvikling av turisme, særlig rundt de skjøre naturattraksjonene vi holder kjært. Jeg liker å vandre i fjellet, gå på ski og generelt utendørs opplevelser, og håper at vi kan beskytte vår planet for fremtidige generasjoner slik at de kan få nyte de naturlige underverkene slik som vi gjør.»

Inger Merethe Bjerkreim

Inger Merethe Bjerkreim

Styremedlem

Jobber som salgssjef i NorEngros og er kommunestyre- og formannskapsmedlem i Bjerkreim.

“Jeg er ei aktiv dame som er veldig glad i å være ute naturen og å gå i fjellet. Jeg brenner for fysisk aktivitet og bruker ofte sosiale medier for påvirke det jeg kan for å få flere ut på tur og i aktivitet.”

Kurt Sæstad

Kurt Sæstad

Styremedlem

Daglig leder i Egersund Granite AS i Eigersund kommune.

“Jeg liker å gå lange turer, det være seg på sti, til heis eller på ski. Første prioritet for meg er å få folk til vår region, og å få vist frem alt det vakre vi har å by på.”

Sigmund Oksefjell

Sigmund Oksefjell

Styremedlem

Ansatt i Geno, Flekkefjord kommune, Vest-Agder fylke.