om oss

Styret

Elisabeth Støylen

Elisabeth Støylen

Styreleder

Jobber ved Aker Solutions i Egersund. og representerer Eigersund kommune.

«Jeg er veldig glad i turer i skog og mark, og synes det er spesielt kjekt å vite noe om de stedene vi går tur, som historier og fortellinger fra stedet. Opptatt av god mat og synes kortreist mat er veldig viktig. Jeg er imponert over alle de lokale produsentene. Som styreleder i Magma Geopark er jeg opptatt av at vi skal hjelpe lokale produsenter med å få markedsført sine flotte produkter, og at Magma skal jobbe for å synliggjøre alle de flotte turmulighetene vi har i vår region.»

Bodil Heskestad

Bodil Heskestad

Styremedlem

Selvstendig næringsdrivende og representerer Lund kommune.

«Jeg heter Bodil Heskestad og er kommunepolitiker i Lund kommune. Jeg bor på grensen mot Egersund, – i Hellerstunet, som er en gård der vi kan ta imot gjester. Her har vi renovert bla fjøs fra 1800 tallet og låve fra 1900 tallet. Forøvrig er jeg engasjert i mye forskjellig, som bygdeutvikling og turgruppe,  i tillegg til at jeg maler bilder og arrangerer ulike arrangement. «

Anette Larsen Bognø

Anette Larsen Bognø

Styremedlem

Director of Events i Region Stavanger, representerer Rogaland fylke. Variert erfaring og utdannelse innen turisme.

«Jeg er en lidenskapelig reisende og stolt av alt Norge har å tilby! Jeg er opptatt av å skape en bærekraftig utvikling av turisme, særlig rundt de skjøre naturattraksjonene vi holder kjært. Jeg liker å vandre i fjellet, gå på ski og generelt utendørs opplevelser, og håper at vi kan beskytte vår planet for fremtidige generasjoner slik at de kan få nyte de naturlige underverkene slik som vi gjør.»

Frode Johannessen

Frode Johannessen

Styremedlem

Daglig leder i Smaabyen Flekkefjord og representerer Flekkefjord kommune.  Statsviter med bred erfaring innen gründerskap, salg og reiseliv.

 «Etter å ha fullført bachelor i statsvitenskap har jeg drevet restaurant på Hidra utenfor Flekkefjord, før jeg begynte som daglig leder i Smaabyen Flekkefjord. Har nå jobbet med å utvikle Flekkefjord som reisemål i åtte år, og stortrives med å samarbeide mot felles mål. Jeg brenner for et bærekraftig reiseliv med fokus på stedegne kvaliteter og lokale attraksjoner, og gleder meg til å være med å utvikle regionen videre i årene som kommer. Vi har så vidt begynt!»

Kjell Rek

Kjell Rek

Styremedlem

Pensjonist. Representerer Sokndal kommune.

«Jeg sitter i lokallagsstyret til KrF og kommunestyret i Sokndal. Har jobbet i Sparebank1 SR-bank i Hauge i Dalane og er fortsatt aktiv i næringslivet i Sokndal.»

Thor Jørgen Tjørhom

Thor Jørgen Tjørhom

Styremedlem

Jobber i Sira Kvina kraftselskap, og representerer Agder Fylkeskommune.

«Jeg kommer fra Sirdal og bor på Tjørhom. Er gift og har to voksne barn. Er og har vært politikker i Sirdal i over 20 år, og som ordfører i tre perioder. Er også fylkespolitiker i Agder, nå i andre periode. Har vært med å startet  i forskjellige aktiviteter/ selskap innenfor turisme og reiseliv, da både som eier og i styrer.  Tradisjon, kultur og aktiviteter er noen av mine interesser. «