<p class="mainHeading1_sub"></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p class="mainHeading2_sub">DoubleVR</p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

DoubleVR

Om konseptet

DoubleVR er en innovativ plattform som gjør det mulig for alle å produsere virtuelle virkelighetsopplevelser og til å sette inn punkter av interesse (tekst, bilder eller videoer) i det virtuelle landskapet. Systemet har blitt konstruert med tanke på å passe til så mange behov som overhode mulig; ønsket om en rimelig og tilgjengelig plattform for virtuell virkelighet, intensjonen om å gjøre geologisk arv og kulturarv attraktiv for nye generasjon og ideen om å lage et verktøy som gjør det mulig for mennesker med ulike begrensninger i funksjonalitet å få oppleve arven vår så realistisk som mulig. DoubleVR har i praksis uendelige muligheter; man kan reise i tid, krysse hav og besøke de mest utilgjengelige steder. Alt dette i en datamaskin eller en smarttelefon.

Gjennom DoubleVR kan en bedrift, et område, en forening eller andre interesserte lage og fortelle sin egen historie til verden, og man kan nå ut til et uendelig stort publikum. Det har aldri før vært så enkelt å kombinere visuelt innhold med tekst, lyd, film og animasjoner. Alle kan gjøre det!

Double VR kan brukes til:

 • utdanning
 • interaktive utstillinger
 • underholdning
 • og mye, mye mer!

geoVR er et eksempel på hvordan dette konseptet gjør det mulig for publikum å utforske jordas historie, geologi og kulturhistorie gjennom flerdimensjonale bilder, illustrasjoner, lyder, animasjoner og interaktivietet.

Det er allerede 14 aktive geoVR utstillinger i 7 land som bruker DoubleVR sin CMS for å promotere sine områder.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QkUFSG826bE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Bruk av programvaren

Hvis du ønsker å lage din egen utstilling med ditt eget innhold, kan du kjøpe lisens for bruk av vårt Content Management System (CMS). Med en full lisens får du:

 • 100 GB lagring (i virkeligheten ubegrenset, siden hvert prosjekt tidlig overgår 1 GB).
 • 1 TB strømming pr. måned (overstiger man dette blir man belastet med en regning).
 • Umiddelbar brukerstøtte via e-post.
 • Tilgang til reduserte priser på nedlasting, klipping og produksjon av innhold fra DoubleThink og Magma UNESCO Global Geopark.

 

Betingelser:

 • Oppstartsavgift på 99€ for å sette opp systemet.
 • Ved signering for 12 mnd vil lisensen koste 265€ pr. mnd.
 • Etter en 12 måneders periode kan man velge å fornye lisensen for 12 nye måneder, eller gå for en vedlikeholdsavtale med redusert pris som gir deg tilgang til ditt innhold med en redusert lisens.
 • Vår kundestøtte ved Doublethink er tilgjengelig.

 

Interessert?

Kontakt oss ved å bruke skjemaet under.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/uxvJ64RtXDY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Kontakt oss:

14 + 8 =