Tronåsen Grand Prix

  • Date:
  • lørdag, 03 august 2024
  • søndag, 03 august 2025

  • Sted
    Egersund - Tronåsen - Sogndalstrand - Egersund

Tronåsen Grand Prix gjentok suksessen i 2023 med utsolgt og 50 biler. I år åpner løpet for hele for 100 biler. Målet er å skape et billøp med fokus på felleskap på tvers av bilmerker, årsmodeller og type bil. Fellesnevner er lidenskap for bil og fantastiske kjøreopplevelser. Dette ble godt mottatt i testløpet, hvor nettopp det å møtes på tvers av bilmerker og årsmodeller var det som ble fremhevet. Her skal gode bilhistorier deles på kvelden over en deilig middag med god drikke.

Inspirert av Rally Monte Carlo over Tronåsen i 1931

Selve løpet og ruten er inspirert av Rally Monte Carlo som gikk over Tronåsen i 1931. Dette er en spektakulær trasé som må oppleves og kjøres. Nytt av året er at de vil dele opp i klassene veteran og sport. Disse vil kjøre i to ulike traseer. Alle vil starte i Egersund, kjøre innom Tronåsen i Lund, Sogndalstrand og tilbake til målgang Egersund. For hele programmet og priser, ta en titt her. 

Det vil kanskje bli mulig å svinge innom Motorcenter Norway og ta en runde rundt den fantastiske banen. Dette kan ikke garanteres og er en ren bonus.

Se informasjon om arrangement

X

What happens in Magma Geopark?