Miljødag Flekkefjord 2024

Arrangør: Lillian Nilsen

  • Date:
  • lørdag, 14 september 2024

  • Sted:
    Flekkefjord, Flekkefjord

Uke 37 er det Grønn uke i Flekkefjord i skoler og butikker. Det blir i år også arrangement et par kvelder i den grønne uka:
Tirsdag 10 september kl. 19.00 på Kooperativet arrangerer kunstforeninga foredraget «Kunst og miljø» med kunstner Anette Rosenborg fra Jølle på Lista som lager kunst av gjenbruksmaterialer. 
Torsdag 12. september kl. 19.00 på Spira arrangerer vi i FIVH foredraget «Spiselig hage» med Dennis Asbjørnsen som kan lære oss mye om å dyrke mat selv. 
Lørdag 14. september kl. 11.00-15.00 er det miljødag i Flekkefjord sentrum. Marie Haneferd og Juliane Senland synger 2-3 sanger klokka 12.00. Alle barn oppfordres til å bli med på «Barn av regnbuen». 
Dagen har blitt arrangert hvert år siden år 2000, med unntak av et år pga korona. Det blir stand fra ulike foreninger og bedrifter og mange barn og unge setter opp bord og selger brukte leker og klær. Også i år blir det hesteridning og mange andre aktiviteter for barn som valgfaget «innsats for andre» organiserer. Sett av datoen=). Velkommen til en koselig dag i byen=)

X

What happens in Magma Geopark?