Oktoberfest in Egersund

  • Date:
  • fredag, 27 september 2024
  • fredag, 04 oktober 2024

  • Sted
    Byteltet ved Berentsens Brygghus

En harmonisk allianse: Mandssangforeningen og Berentsens Brygghus

Egersunds Mandssangforening og Berentsens Brygghus, begge med over 115 års erfaring i å glede folk, forente krefter i 2009 for å skape noe ekstraordinært. Resultatet? En fantastisk Oktoberfest-tradisjon som har gledet både tilreisende gjester og lokalbefolkning. 

Magi i sirkusteltet: Den minneverdige starten i 2009

Året 2009 markerte begynnelsen av festlighetene i et leid sirkustelt. Over to kvelder ble teltet fylt til randen med feststemte mennesker som koste seg med allsang, underholdning, delikat mat og spesialbrygget drikke.

Byteltet tar over: Fra 2010 og fremover

I 2010 flyttet Oktoberfesten til det nye byteltet, og året etter, samt alle år etter det, har sangere, musikere og publikum vært de sanne stjernene som har gjort festen til en suksess. Mandssangerne og Egersund Musikkorps ”Tyrolerorkester” sørger for en stemning du sent vil glemme.

Berentsens Brygghus: Bryggingen av tradisjon og smil

Når sangstrupene trenger fuktighet, er det ingen kur som Berentsens brygg og brus. Med deres unike bryggetradisjon har de sørget for at Oktoberfest i Egersund ikke bare er en fest, men en smaksopplevelse.

Sikre deg billetter tidlig: Gylne øyeblikk venter

Oktoberfest i Egersund har blitt mer enn bare en begivenhet – det er blitt en tradisjon. Berentsens Brygghus og Mandssangerne skaper gylne øyeblikk, kultur, fest og moro. Billettene forsvinner raskt, så sørg for å sikre deg en plass og bli en del av den magiske stemningen i høst!

Se arrangørs nettside

Se informasjon om arrangement

X

What happens in Magma Geopark?