Soupertrouper - 50 år med ABBA

  • Dato:
  • lørdag, 23 november 2024

  • Sted:
    Elvegaten 1, Flekkefjord

SUPERTROUPER FEIRER 50-ÅRSJUBILEUMET FOR ABBAS SEIER MED WATERLOO I GRAND PRIX! ETTER FLERE UTSOLGTE KONSERTER

I SPIRA KOMMER BANDET ENDELIG TILBAKE MED SPLITTERNYTT SHOW.

2024 markerer femti år siden seieren i Grand Prix, og siden den gang har verdens mest populære popgruppe levert slagere som ingen andre.

SuperTrouper vil levere et tributeshow publikum sent vil glemme. De spiller alle de store slagerne som Ulvaeus/Andersson produserte på 70-tallet. Felles for publikum denne kvelden er at alle har et forhold til ABBA, og elsker musikken. Bli med på jubileumsfeiringen!

SuperTroupers konserter har blitt en ubetinget suksess rundt om i Norge. I tidsriktige kostymer, med den riktige ABBA-sounden og storslått lysshow, fyller bandet konsertarenaene med sitt forrykende «Tribute to ABBA»-show. En komplett opplevelse som drar en rett tilbake til Abbas storhetstid.

Bandet består av til sammen syv artister og musikere, samt korister. De to kvinnelige vokalistene utmerker seg strålende på scenen. Med seg har de et sterkt fem manns orkester bestående av erfarne musikere, som også bidra vokalt på låtene. Sammen leverer de slagere på slagere fra ABBAs sangkatalog. De er kjent som et fantastisk live-band som drar publikum med på festen og skaper en atmosfære man sent glemmer.

DETTE ER JUBILEUMSFESTEN FOR ALLE SOM ELSKER ABBA!

PÅ SCENEN:

Elise Orre
Jorun Rødland
Tom Moen
Constantin Bidileac
Tom Arne Visland
Curt Tønnesen
Alf Fredriksen 

Se informasjon om arrangement

X

Hva skjer i Magma Geopark?