Foto: Versland Gård

Ta med hele familien på tur til Versland!

Her er det turmuligheter for både korte og lange ben, og mye dyreliv å se. På gården kan du også få kjøpt skinnfeller produsert av egne dyr.

Versland Gård er omringet av et vakkert kulturlandskap. Gården driver med med produksjon av både melk, kjøtt og saueskinn. Hos oss finner du sauer, kyr, fjærkre av forskjellige slag og turløyper hvor du kan treffe dyra på veien.

Eventyrstien for de minste

I området er det både korte og lengre turløyper – så her er det noe for de fleste! For å gjøre det enda mer spennende for de minste har vi laget “Eventyrstien” som er fylt med figurer, lykter og andre spennende gjenstander små eventyrere kan speide etter på turen.

Eventyrstien tar deg også med innom Dvergasteinen som er et fascinerende skue i seg selv. Det finnes også flere turløyper rundt gården som går til for eksempel Kløgetvedt og Fjermedal.

Turmuligheter

En tur til Versland kan gjerne kombineres med flere turer og toppturer rundt om i Bjerkreim kommune, og vi anbefaler også en tur med M/K Ørsdølen for en fantastisk naturopplevelse!

Parkering

Versland Gard ligger ikke langt unna E39, med avkjøring mot Tengs. På gården er det egen parkering for turgåere. Du kjører inn på gårdens andre innkjørsel, og parkeringen finner du ved informasjonsskiltet til Dalane Friluftsråd. Parkering er skiltet ved innkjørselen.

Bildegalleri

Besøk Versland Gard

Kontaktinformasjon:
Tlf: +47 450 34 830
Epost: ernsthsv@hotmail.no

Men du finner oss også på:
Facebook – Versland Gard (www.facebook.com/verslandgard)
Instagram – @verslandgard

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark