Foto: Agale

Agale – skreddersydde turopplevelser

Agale tilbyr skreddersydde turopplevelser i Bjerkreim og Dalane regionen. Lokale guider tar deg med til unike lokasjoner i et unikt UNESCO landskap. Våre guider har lokalkunnskap om de fleste turområder i Bjerkreim og Dalane regionen.

Agale tilbyr turopplevelser i storslått natur, overnattingsturer, middag i naturen, action turer, fisketurer, gruvesafari og kulturelle turer.

Om oss

Agale AS ble etablert i 2021 og er et opplevelses firma som tilrettelegger turer, aktiviteter, og arrangement for private og firma.

Agale er nemleg eit lokalt dialektord som betyr svært, fælt, mektig, imponerande. Vi er 5 guider med solid lokal erfaring og har god lokalkunnskap i vår region. Agale holder til i Bjerkreim og opererer i hele Dalane regionen.

Agale opplevelser

En kan dra på tur – og så kan en dra på en Agale tur.

Agale tilbyr unike og skreddersydde turopplevelser. Våre turer kan inneholde alt fra middag, kulturelle innslag til klatring og elvepadling. Våre turer varierer i vanskelighetsgrad fra lett til ekstrem noe som gjør at du uansett treningsgrunnlag/ erfaring kan finne turer med oss.

Bildegalleri

Besøk Agale

Agale
Gamle Bjerkreimsveg 14
4387 BJERKREIM

e-post: post@agale.no

Ring oss
Tlf: 982 17 252
Tlf: 918 45 261

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark