Foto: Skylight

Byrkjedalstunet hotell

Hjertelig velkommen til en ekte og tradisjonsrik opplevelse med unik overnatting på Byrkjedalstunet i Dirdal. Her kommer du i kontakt med ekte norsk kultur og natur. Et ypperlig utgangspunkt for de flotteste naturopplevelser Rogaland fylke har å by på.

Finn hvilepulsen ved Byrkjedalstunet hotell. Her er det norsk kulturhistorie som står i sentrum. Komforten på rommene er topp moderne, selv om bygningene er som tatt ut av et norsk folkeeventyr. Sov i hus med gressdekkede tak. Våkne til fuglekvitter og bekkesus.

Byrkjedalstunet hotell har 31 overnattingsrom, fordelt på enkle-, doble- og familierom. Hotellet kan huse til sammen 64 gjester. Ingen rom er like, alle har hvert sitt særpreg. Samtlige rom har velutstyrt, moderne bad og dyner i ekte gåsedun. Det er god plass til å parkere bilen din helt gratis like ved hotellet.

Hotellet har egen sauna, badestamp og selvfølgelig restaurant. Glem ikke å ta turen innom Lysstøyperiet som selger egenproduserte håndlagede stearinlys. I tillegg til mye annet innen interiør, suvenirer, klær og lokalmat.

Et steinkast unna finner du Vinjakula og Gloppedalsura med Via Ferrata. Vi anbefaler gjerne turer og skjulte perler. Velkommen!

Bildegalleri

Besøk Byrkjedalstunet hotell

Byrkjedalstunet
Hunnedalsvegen 3231
4335 Dirdal, Norge

Tlf: +47 51 61 29 00
E-post: post@byrkjedalstunet.no

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark