Foto: Eigersund Parkering KF

Eigersund bobilparkering

Eigersund Parkering KF tilbyr bobilparkering på 3 steder i nærhet til Egersund Sentrum. Disse er ment å være parkeringsplasser for bobiler, ikke campingplasser. Derfor er det tilrettelagt for strøm, men det er ikke muligheter for tømming eller tilgang på vann.

Sokndalsveien

Plassene er merket med tilstrekkelig avstand slik at det kan overnattes. Dette er ment å være en parkeringsplass for bobiler, ikke en campingplass. Derfor er det tilrettelagt med uttak for strøm, men det er ikke muligheter for tømming eller tilgang på vann.

Gruset

Plassene er merket med tilstrekkelig avstand slik at det kan overnattes. Dette er ment å være en parkeringsplass for bobiler, ikke en campingplass. På Gruset er det 12 plasser for bobiler. Disse er skråstilte og merket med gult. Plassene ligger sentralt med 5 minutters gange til Egersund sentrum. Strøm inngår i prisen.

Perrongen

Plassene er merket med tilstrekkelig avstand slik at det kan overnattes. Dette er ment å være en parkeringsplass for bobiler, ikke en campingplass. På Perrongen er det 12 plasser for bobiler. Plassene er merket med gult. Plassene ligger sentralt like ved Gruset, med 5 minutters gange til Egersund sentrum. Strøm inngår i prisen.

Bildegalleri

Besøk Eigersund bobilparkering

Eigersund Parkering
Jernbaneveien 18 Egersund

Tlf: 474 59 315 (08:00 – 15:00)
E-post: post@eigpark.no

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark