Foto: Jan Ove Grastveit

Sogndalstrand Havrafting & Friluft – Arrangør av adrenalinfylte naturopplevelser

Sogndalstrand Havrafting & Friluft arrangerer fartsfylte opplevelsesturer for hele familien langs Dalanekysten. Vi henter dere etter eget ønske langs strekningen Sirevåg – Kvinesdal. Ta kontakt så planlegger vi en opplevelsestur sammen ute i naturen dere sent vil glemme.

Sogndalstrand Havrafting & Friluft arrangerer opplevelsesturer på havet og ute i naturen. Vi tilbyr havrafting på strekningen Sirevåg – Kvinesdal. Våre kunder skal vite at de kan få en trygg, men fartsfylt og innholdsrik opplevelse på storhavet. Båt og motorer er noe av det beste som er å få tak i, både med tanke på opplevelse og sikkerhet.

I tillegg til dette arrangerer vi også frilufts utflukter og fisketurer i både sjø- og ferskvann. Disse aktivitetene vil bli arrangert på forskjellige steder i Sokndal og kan kombineres med havrafting.

Vi har over 15-års erfaring som turarrangør og gjør alltid vårt ytterste for at gjestene skal sitte igjen med uforglemmelige opplevelser.

Overnatting og servering

Vi jobber tett i samarbeid med Sogndalstrand Kulturhotell og kan tilby gjestene alt fra fantastiske 3-retters middagsmåltider servert ved hotellet til enklere lunsjmåltider som nytes i båten i en lun vik langs Dalanekysten.

Kultur, matkultur og aktiv

Teambuilding – Sommerfest – Pizzabakekvelder – Grillkvelder – Natursti – utdrikningslag.
Ta kontakt så skreddersyr vi et arrangement perfekt for deres gruppe.

Bildegalleri

Besøk Sogndalstrand Havrafting & Friluft

Svein Harald Sigurdsen
Sandvikveien 1
4380 Hauge i Dalane

Tlf: 91 57 06 72
E-post: post@sogndalstrand-havrafting.no

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark