Foto: Veen Gardscamping

Veen gardscamping

Veen gard ligger i idylliske omgivelser i Bjerkreim. På garden treffer du dyr og kan overnatte.

Garden har geit, kje, sau, lam, katt, hund og fleire dyr. Campingen er åpen for drop-in- besøkande mellom 1. mai og 30. september. Vi har eget gardsutsalg med et bredt utvalg av både egne og andre lokale produsenters varer.

Veen harde har fire utleiehytter på campingplassen. I tillegg til oppstillingsplass for bobil, campingvogner, telt og hengeplasser.

Sjå https://www.veengard.no/ for booking.

Garden produserer melk fra cirka 200 geiter fra januar til rundt oktober. En liten del av melka blir videreforedlet inn i eigne produkt, eksempelvis geitemelkiskrem, yoghurt og salatost. Kjekjøttet er en glemt delikatesse som garden tar godt vare på, og selger alt i stykningsdeler i gardsutsalget. Av produkter ellers har Veen grill- og middagspølser, spe(kje)pølser, kjøttdeig og karbonader.

På Veen kan du vandre i fjellheimen uten forstyrrelser. Vinjakula med sine 907 moh er Bjerkreims tak, og panoramautsikten er vakker.

Gloppedalsura, Nordeuropas største steinur, ligger rett i nærheten. Dette området er spektakulært. Her kan du klatre i Magma Geoparks via ferrata. Over, inn og under steinblokker på størrelse med hus.

Bildegalleri

Besøk Veen gardscamping

Veen gardscamping
Janne Marie & Gjermund Vassbø
Gloppedalsvegen 1661
4389 Vikeså

Gjermund Vassbø
Tlf: 93034563
gjermund@veengard.no

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark