Foto: Visit Egersund

Dalane Blues – musikkfestival i Egersund

Dalane Blues har blitt arrangert årlig i Egersund siden 2003. Det er tre dager med god musikk og sommerstemning i Egersund sentrum.

Hjertelig velkommen til Dalane Blues, en festival der du har mulighet til å oppleve lokale, nasjonale og internasjonale artister som fyller byen vår med musikk i 3 dager.

Kort og godt, velkommen til fest i byen med sang og musikk, og med mulighet for stor glede og trivsel på en av våre mange scener. Kos deg i det store Bluesteltet midt på torvet, ta turen opp på byens tøffeste konsertscene Sykkelverkstedet, la rockefoten gå på Grand Scene, eller unn deg en alternativ konsert på Konsulatet.

For mer informasjon om årets artister og programmet besøk nettsiden eller Facebook.

Dalane Blues Festival er en festival for alle. I tillegg til bluesband arrangeres en rekke konserter på scener og utesteder i byen som går utover blues sjangeren. Festivalen har etterhvert funnet en fin balanse for å treffe de fleste publikummere.

For å skape ekstra stemning og begeistring arrangerer Dalane Blues Festival en rekke gratiskonserter rundt omkring i byen under festivalen. Disse konsertene, som er både velkomne og populære, leveres av såvel kommende som etablerte musikere.

Festivalen besøkes årlig av publikummere fra hele Norge og naboland, og det blir yrende liv både på dag, kveld og nattestid.

Her er Dalane Blues

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark