Foto: Hellvikhyttene

Hellvikhyttene, helt i sjøkanten!

Flotte hytter i naturskjønne omgivelser på Hellvik. Hyttene ligger helt i sjøkanten med gode muligheter for fiske. Hyttene kan leies ut med båt dersom dette er ønskelig.

Du finner oss 15 km nord for Egersund og 70 km sør for Stavanger. Hyttene er på 73 m2 med sengeplasser til 8 personer.

Det er ikke bare hyttene og fiske som faller i smak blant våre gjester. Det er mye vakker natur og flotte omgivelser i nærheten av hyttene.

I området er det gode muligheter for fiske i både elv og sjø. Det er også flotte turområder og bademuligheter i nærheten.
Det er golfbaner både på Hellvik og Ogna. Begge banene ligger kun få minutters kjøring fra hyttene.
Hellvikhyttene er et flott utgangspunkt enten du ønsker å bare slappe av eller reise rundt og bli kjent med regionen.

Hyttene er ca. 75 m2 og inneholder stue med kjøkkenkrok, 3 soverom, stor hems, gang og 2 bad med wc. I alt har hyttene 8 sengeplasser og er fullt møblerte. Kjøkkenet har utstyr til 8 personer, spisebord og stoler, komfyr, bakerovn, kaffetrakter, kjøleskap, fryseboks og oppvaskmaskin. Stuen har sofagruppe med bord og kjøpmannsdisk samt TV med parabol. Vaskemaskin og tørketrommel i felles bod.

Området er nydelig og passer godt for barn. Hyttene ligger bare et steinkast fra sjøen ved fjorden på Hellvik. Det er også kommunal sandstrand i gangavstand (ca. 7 min.) fra hyttene. Denne er tilrettelagt med toaletter og båtfester for dagsturister som vil benytte seg av den. Her er flotte turstier, korte og lange, både ved sjøen og i hei og fjell. De lengste og fineste stiene er bra for den som vil spasere, men ogspå veldig bra til sykkelturer og til å trille vogn og/eller rullestol. To av stiene leder like inn (gamle jernbanetraseen) til Egersund og en (Vestlandske Hovedveien ) leder til Ogna.

Bildegalleri

Besøk Hellvikhyttene

Hellvikhyttene

Trosavigvn. 213
4375 Hellvik

tlf. +47 911 61 377

E-post: post@hellvikhyttene.no

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark