Motorcenter Norway – landets mest komplette motorsportsenter

Motorcenter Norway ligger i 250 meters høyde over havet – i Kroheia, Sokndal. Her står både natur- og kulturopplevelsene i kø, og regionen er en perfekt destinasjon for opplevelser på hjul. Kjenn på adrenalinet som sjåfør på racingbanen eller i offroadløypa.

Motorsportanlegget ligger i Sokndal, som er omtrent midt mellom Stavanger og Kristiansand. Her finner du landets eneste motocrosshall og et stort område for offroad-kjøring.

Banen har internasjonal standard og er designet av APEX Circuit Design i henhold til FIA Grade 3 og FIM Grade B. Dette garanterer høy sikkerhet for publikum og førere. Motorsportanlegget er også planlagt med dragstripe, gokartbane, servicebygg, pitgarasjer og tribuner. Alle fasiliteter vil gi en optimal opplevelse av aktivitetene. Anlegget bygges og eies av KNA Raceway AS, og driftes av Motorcenter Norway AS.

Anlegget byr på spennende arrangementer, men du kan også booke anlegget for løp, trening, entusiast-treff, team building eller til andre aktiviteter.

Pakkene på Racingbanen

Hos oss får du en unik kjøreopplevelse, på en racingbane som skiller seg ut fra resten. I våre BMW banebiler med veltebur, racingratt og racingstol kan du gjennom 14 svinger og 2324 lengdemeter både teste og utvikle kjøreferdighetene dine. Banen har også 23 m høydeforskjell som gjør den til en gøy karusell. Vi har 3 pakker på racing banen og 2 pakker i offroaden.

Pakker: Bane

  • Førermøte hvor man får gjennomgang av sikkerhet og teori før opplevelsen.
  • 1 runde med sporbil for å bli kjent med banen.
  • 5, 10 eller 15 runder som sjåfør i racingbil (11,6 km)(23,2km)(34,2km).
  • 1 runde med nedkjøling av bil.
  • Hjelm og kjøredress.

Vi har også et kult off-road område som mange ønsker å benytte seg av, spesielt bedrifter og utdrikningslag. Dette kan gjøres som aktivitet alene, eller i tillegg til pakkene på racingbanen nevnt over.

Pakke 1: Offroad

10 min per pers 2 løyper: Totalt 900,- pr pers.

Pakke 2: Offroad

30 min pr pers div løyper: 1500,- pr pers.

Her kjører man med instruktør i bilen som «kartleser», og guider ift. sikkerhet og veltfare. Man kan sitte på i baksetet mens andre kjører sine runder. Man kjører her 10 min per pers. 2 løyper. Bilene vi har er Pajeroer som er rigget med offroadhjul og understell.

Bildegalleri

Besøk Motorcenter Norway

Motorcenter Norway
Kroheia
4380 Hauge i dalane

Tlf: 51 49 50 00
booking@motorcenternorway.no

Andre opplevelser i Magma Geopark

Se flere opplevelser i Magma Geopark