Destinasjon: Sokndal


Foto: Pål Thjøme

Foto: Kjetil Bentsen

Foto: Magma Geopark

Velkommen til det gode liv i Sokndal

Et lite sted med store opplevelser! Du ønskes velkommen til kystkultur, fredet trehusbebyggelse, lakseelver, innlandsvann, sjø, merkede turstier i en fantastisk natur. La deg fascinere av dramatisk natur med bratte fjell i Jøssingfjord, senk skuldrene og nyt det gode livet på Sogndalstrand. Motorsportentusiaster kan glede seg til å teste ut den nye racerbanen på Kroheia. Overnatt på kulturhotell, campingplass eller kanskje i Tunnelstuo? I kommunesenteret Hauge i Dalane finnes en rekke butikker som er kjent for god service.

Se også: visitsokndal.no

Topp 4 i Sokndal

De fire fremste severdighetene og opplevelsene når du er i Sokndal

 • Blåfjelldalen

  Blåfjelldalen tilbyr en fin spasertur langs den gamle jernbanetraseen hvor man passerer Ruggesteinen, nedlagte gruver, Brambo og Guddalsvannet.
  Les mer
 • Jøssingfjord

  Jøssingfjord ligger i et majestetisk lanskap med fjell og fjord, som rommer både natur, historie og industri.
  Les mer
 • Motorcenter Norway

  Motorcenter Norway ligger på toppen i fjellheimen i Sokndal. Kjenn på adrenalinet som sjåfør på racingbanen eller i offroadløypa.
  Les mer
 • Sogndalstrand

  Det eneste tettstedet i Norge hvor både trehusbebyggelsen fra 1700- og 1800- tallet, samt omkringliggende kulturlandskap er fredet av Riksantikvaren.
  Les mer

Se og gjøre i Sokndal

Sokndal er et lite sted med store opplevelser! Du ønskes velkommen til kystkultur, fredet trehusbebyggelse, lakseelver, innlandsvann, sjø, merkede turstier i en fantastisk natur.

Matopplevelser i Sokndal

Hva skjer i Sokndal?