planlegg & bestill

Overnatting

Hoteller 

Grand hotell Egersund

Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 – tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. På Grand hotell Egersund har vi 101 trivelige rom, kafe, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken; Eigra.

Sogndalstrand Kulturhotell

Sogndalstrand Kulturhotell består av 11 ulike hus. Gata er vår “lobby”, og det er igjen liv i den gamle Krambua, Kommunehuset, Folvikhuset, Skredderhuset, Sjøbua, Mydlandhuset samt Løa. Disse bygningene utgjør Sogndalstrand Kulturhotell. 

Maritim Fjordhotel

Maritim Fjordhotel ligger idyllisk til ved elven som deler Flekkefjord i to. Hotellet utgjør en sentral del av bybildet, og er et ideelt valg både i ferie- og forretningssammenheng. I løpet av få minutter kan småbysjarmen oppleves med gamle hus, trange gater, butikker og moderne kaffebarer og spisesteder. Hotellet er totalrenovert i 2019/2020.

Moi hotell

Moi Hotell ligger ved E39 midtveis mellom Stavanger og Kristiansand. Det er kort vei til Moi sentrum hvor det er tog- og bussforbindelse. Hotellet har flott utsikt over Lundevannet, 30 rom, restaurant, bar, og konferanselokaler. 

Camping og hytter

Logbua – huset ved havet

Opplev Åna-Sira og dets vakre, ville natur. Sjøboden er perfekt plassert, og du kan nyte den fantastiske utsikten mot både hav, fjord og fjell.

Dybing farm – ved innsjøen

Dybing Farm kan tilby tre nye feriehus i naturskjønne og fredelige omgivelser ved det fiskerike Dybingvannet helt sør i Rogaland. Området byr på fine naturopplevelser på merkede turstier eller i motorbåt, kano og på trøsykkel på det 2,5 km lange Dybingvannet.

Hellvikhyttene

Velkommen til Hellvikhyttene, helt i sjøkanten! Flotte hytter i naturskjønne omgivelser på Hellvik. 15 km nord for Egersund og 70 km sør for Stavanger. Hyttene er på 73 m2 med sengeplasser til 8 personer.

Skåland gjestegård

Skåland Gjestegård byr på herskapelige lokaler til selskap, konferanser, spennende mat og overnatting.  Gjestegården ligger flott til på Skåland, 5 min utenfor Moi.

Bakkaåno camping og gjestegård

Hjertelig velkommen til en fredelig plass. I stedet for tradisjonell gårdsdrift, er driftsbygningen og gras-siloen ombygd til 7 små utleieleiligheter og fellesrom. Liten husdyrpark, bading og fiske i laksesesongen. 9 campinghytter og stort fritt areal til camping. 

Kongshamn Gjestgiveri

OPPLEV HIDRA! Kongshamn Gjestgiveri i Kirkehamn på Hidra, ligger vakkert til helt i sjøkanten og inneholder to leiligheter som hver har sengeplass til inntil seks personer. Det sjarmerende huset ble totalrenovert i 2019. Hver leilighet har tre soverom, to bad samt stue og et velutstyrt kjøkken. Leilighetene kan slås sammen.

Friluftsbygg

Eigerøy fyr – vokterbolig

For vanlig turbruk av uteområdet kreves ingen reservasjoner. Større grupper og arrangement skal registreres. Vokterboligen kan leies for dagarrangement eller overnatting.

Maurholen stasjon – vokterbolig

Vokterboligen er innredet som et bolighus i gammel stil og kan brukes til både dags- og overnattingsbesøk. Uthuset er egnet til sosiale sammenkomster, møter og undervisning.

Småhytter, Hågåsen, Hidra

To små hytter, malt i kontrastfylte farger, utplassert i et mektig landskap med utsikt over skjærgård og åpent hav, omgitt av et spennende og historisk kulturlandskap. Stedet er en av kommunens mest besøkte turmål, og hyttene er i seg selv besøkt av flere tusen mennesker.