planlegg & bestill

Overnatting

Hoteller 

Grand hotell Egersund

Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 – tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. På Grand hotell Egersund har vi 101 trivelige rom, kafe, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken; Eigra.

Sogndalstrand Kulturhotell

Sogndalstrand Kulturhotell består av 11 ulike hus. Gata er vår “lobby”, og det er igjen liv i den gamle Krambua, Kommunehuset, Folvikhuset, Skredderhuset, Sjøbua, Mydlandhuset samt Løa. Disse bygningene utgjør Sogndalstrand Kulturhotell. 

Maritim Fjordhotell

Maritim Fjordhotel ligger idyllisk til ved elven som deler Flekkefjord i to. Hotellet utgjør en sentral del av bybildet, og er et ideelt valg både i ferie- og forretningssammenheng. I løpet av få minutter kan småbysjarmen oppleves med gamle hus, trange gater, butikker og moderne kaffebarer og spisesteder.

Camping og hytter

Logbua – huset ved havet

Opplev Åna-Sira og dets vakre, ville natur. Sjøboden er perfekt plassert, og du kan nyte den fantastiske utsikten mot både hav, fjord og fjell.

Dybing farm – ved innsjøen

Dybing Farm kan tilby tre nye feriehus i naturskjønne og fredelige omgivelser ved det fiskerike Dybingvannet helt sør i Rogaland. Området byr på fine naturopplevelser på merkede turstier eller i motorbåt, kano og på trøsykkel på det 2,5 km lange Dybingvannet.

Hellvikhyttene

Velkommen til Hellvikhyttene, helt i sjøkanten! Flotte hytter i naturskjønne omgivelser på Hellvik. 15 km nord for Egersund og 70 km sør for Stavanger. Hyttene er på 73 m2 med sengeplasser til 8 personer.

Friluftsbygg

Eigerøy fyr – vokterbolig

For vanlig turbruk av uteområdet kreves ingen reservasjoner. Større grupper og arrangement skal registreres. Vokterboligen kan leies for dagarrangement eller overnatting.

Maurholen stasjon – vokterbolig

Vokterboligen er innredet som et bolighus i gammel stil og kan brukes til både dags- og overnattingsbesøk. Uthuset er egnet til sosiale sammenkomster, møter og undervisning.