planlegg & bestill

Overnatting

Hoteller 

Grand hotell Egersund

Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 – tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. På Grand hotell Egersund har vi 101 trivelige rom, kafe, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken; Eigra.

Sogndalstrand Kulturhotell

Sogndalstrand Kulturhotell består av 11 ulike hus. Gata er vår “lobby”, og det er igjen liv i den gamle Krambua, Kommunehuset, Folvikhuset, Skredderhuset, Sjøbua, Mydlandhuset samt Løa. Disse bygningene utgjør Sogndalstrand Kulturhotell. 

Maritim Fjordhotell

Maritim Fjordhotel ligger idyllisk til ved elven som deler Flekkefjord i to. Hotellet utgjør en sentral del av bybildet, og er et ideelt valg både i ferie- og forretningssammenheng. I løpet av få minutter kan småbysjarmen oppleves med gamle hus, trange gater, butikker og moderne kaffebarer og spisesteder.

Moi hotell

Moi Hotell ligger ved E39 midtveis mellom Stavanger og Kristiansand. Det er kort vei til Moi sentrum hvor det er tog- og bussforbindelse. Hotellet har flott utsikt over Lundevannet, 30 rom, restaurant, bar, og konferanselokaler. 

Camping og hytter

Logbua – huset ved havet

Opplev Åna-Sira og dets vakre, ville natur. Sjøboden er perfekt plassert, og du kan nyte den fantastiske utsikten mot både hav, fjord og fjell.

Dybing farm – ved innsjøen

Dybing Farm kan tilby tre nye feriehus i naturskjønne og fredelige omgivelser ved det fiskerike Dybingvannet helt sør i Rogaland. Området byr på fine naturopplevelser på merkede turstier eller i motorbåt, kano og på trøsykkel på det 2,5 km lange Dybingvannet.

Hellvikhyttene

Velkommen til Hellvikhyttene, helt i sjøkanten! Flotte hytter i naturskjønne omgivelser på Hellvik. 15 km nord for Egersund og 70 km sør for Stavanger. Hyttene er på 73 m2 med sengeplasser til 8 personer.

Skåland gjestegård

Skåland Gjestegård byr på herskapelige lokaler til selskap, konferanser, spennende mat og overnatting.  Gjestegården ligger flott til på Skåland, 5 min utenfor Moi.

Bakkaåno camping og gjestegård

Hjertelig velkommen til en fredelig plass. I stedet for tradisjonell gårdsdrift, er driftsbygningen og gras-siloen ombygd til 7 små utleieleiligheter og fellesrom. Liten husdyrpark, bading og fiske i laksesesongen. 9 campinghytter og stort fritt areal til camping. 

Friluftsbygg

Eigerøy fyr – vokterbolig

For vanlig turbruk av uteområdet kreves ingen reservasjoner. Større grupper og arrangement skal registreres. Vokterboligen kan leies for dagarrangement eller overnatting.

Maurholen stasjon – vokterbolig

Vokterboligen er innredet som et bolighus i gammel stil og kan brukes til både dags- og overnattingsbesøk. Uthuset er egnet til sosiale sammenkomster, møter og undervisning.

Småhytter, Hågåsen, Hidra

To små hytter, malt i kontrastfylte farger, utplassert i et mektig landskap med utsikt over skjærgård og åpent hav, omgitt av et spennende og historisk kulturlandskap. Stedet er en av kommunens mest besøkte turmål, og hyttene er i seg selv besøkt av flere tusen mennesker.